Tilmeldte Teams

Samlet liste med tilmeldte Teams til NJSK Fladfiskekonkurrence 2016.

HUSK! Har man ændringer til sin tilmelding, så skal det meddeles hurtigst muligt på NJSK-mailen med angivelse af startnummer!

Man får først tildelt startnummer, når indbetalingen er registreret!

Startnummer:

  1. Team Emal, Casper Valentin, 2 personer
  2. Team Theil, Finn Theil, 3 personer
  3. Team Blank Søkort, Kenneth K. Rickert, 3 personer
  4. Team George, Elo George, 2 personer
  5. Team Bjerrum, Anders Bjerrum Christensen, 3 personer
  6. Team Tucana, Tom Mortensen, 5 personer
  7. Team Morgan & Kolmorgen, Sune Andersen, 4 personer
  8. Team Laura, Kaj Peter Scheel, 3 personer
  9. Team Marpo, Martin Poulsen, 2 personer
  10. Team Fishkiller, Ruben Hald, 2 personer
  11. Team Sloth, Jørgen Sloth, 2 personer
  12. Team Cee-Uu, Claus Uttrup, 3 personer
  13. Team Lutte, Rene Abrahamsen, 2 personer
  14. Team 1980+, Anders Nielsen, 3 personer
  15. Team Breezer, Gleen Chrost, 3 personer
  16. Team Born To Fish, 3 personer
  17. Team Bestefar, Mogens Christensen, 2 personer
  18. Team Concordia, Lars Risager Hannibal, 3 personer
  19. Team Papas, Mark Schneider Thomsen, 2 personer
  20. Team Blue Marlin, Pele Olesen, 2 personer
  21. Team Gravhunden 2, Bent Kristensen, 2 personer
  22. Team Stubberup, Anders Bonderup Nielsen, 2 personer
  23. Team Thrysøe, Jan Thrysøe, 2 personer
  24. Team 2Bizn, Lars Mortensen, 2 personer
  25. Team Saxius, Bent S. Nielsen, 2 personer
  26. Team Emse, Brian Jensen, 2 personer
  27. Team Free-Time, Claus Jensen, 3 personer
  28. Team Sømanden, blondinen og stenfiskeren, Trine Stampe, 3 personer
  29. Team Den Bette, Thomas Kristensen, 2 personer
  30. Team Kaffe Kop, Jesper Faarup, 2 personer
  31. Team Koch, Flemming Koch, 2 personer
  32. Team Tuborg, Ole Christensen, 4 personer
  33. Team MHV, Kim Christensen, 2 personer
  34. Team Sivipe, Niels Jørgensen, 2 personer
  35. Team W, Poul Wæhrens, 2 personer

Antal både: 35
Antal personer: 88

Listen er opdateret den 29. september kl. 23.00.