Pressemeddelelse // NJSK Fladfiskekonkurrence

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] inviterer for andet år i træk til NJSK Fladfiskekonkurrence, som er en Team konkurrence, og bliver afholdt lørdag den 23. september fra Rønnerhavnen i Frederikshavn, hvor alle småbådsfiskere – rutineret som urutineret – fra hele landet er mere end velkommen til at deltage!

De nærmere detaljer for dagen, herunder foreløbigt program, information samt regelsæt, er at finde på NJSK’s hjemmeside under “NJSK Fladfiskekonkurrence” i menuen. Tilmeldingen er åben og foregår ligeledes på NJSK’s hjemmeside her. Til konkurrencen vil der være et mindre tilmeldingsgebyr på kr. 50,00 pr. person.

Ud af 34 teams var vinder af største vægt på Rødspætte i 2016 – Team Breezer, 510 gram.

Ud over fællesskabet og hyggen, som er i højsædet, vil der være præmier til største pighvar/slethvar samt største, 2. største og 3. største rødspætte, ising og skrubbe. Hvis en fiskeart ikke bliver vundet, vil præmien overgå til arterne rødspætte, ising og skrubbe. Den overførte præmie vil indgå der hvor den passer ind i forhold til rangeringen af præmien (se punktet præmie kategorier og eksemplet her). Herved vil der i den/de arter der får tilført en præmie være en præmie til 4. største fisk.

Idet den afholdte NJSK Havkonkurrence 2017 gav et overskud – takket være fantastisk opbakning fra medlemmer og sponsorer – vil klubben selv sponsorere en kontant præmie på kr. 6250,00 fordelt på ovenstående kategorier til konkurrencen.

Udover en kontant præmie, er der allerede flere sponsorer som har tilkendegivet, at de ønsker at bakke op om NJSK Fladfiskekonkurrence 2017. Alle sponsorer vil løbende blive præsenteret på NJSK’s hjemmeside og Facebook-gruppe samt sponsorer er velkommen med en udstillingsstand på selve konkurrencedagen.

Billeder fra NJSK Fladfiskekonkurrence 2016 kan ses her.

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen tlf. 2970 2587

E-mail: njsk@njsk.dk
NJSK hjemmeside: http://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: kortlink.dk/qx5m
NJSK køb, salg og auktion: kortlink.dk/qzmw