Hvad er Njsk [Nordjysk Småbådsklub]?

Velkommen til Nordjysk Småbådsklub også kaldet NJSK!

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] er stiftet på Facebook i november 2014 af Thomas Kolmorgen (Thomas holder for nuværende pause som arrangør i NJSK). I februar 2015 kom Sune Andersen med som kompagnon. NJSK er drevet på 100% frivillig basis og er GRATIS at være medlem af!

I NJSK er der højt til loftet, og du er mere end velkommen til at spørge til råds om båd, motor, marineudstyr, fiskegrej o.l. i vores Facebook-gruppe her: Link. Desuden er du velkommen til at smide billeder op af din båd, fortælle om din fisketur, søge gast, følgebåd osv. – alt er næsten tilladt, så længe tonen blot er god!

Vil du købe, sælge eller afholde en auktion over båd, trailer eller marine- og fiskeudstyr, så henvises der til undergruppen ”NJSK køb, salg og auktion” her: Link

NJSK har i dag over 2100 medlemmer fra nær og fjern! I NJSK afholdes der klubaften den sidste torsdag i hver måned ved Agri College Nordjylland, Aalborg, hvor man kan makke med sin båd, trailer samt lave pirke, forfang og andre småbådsrelaterede ting. Derudover afholder NJSK løbende arrangementer og konkurrencer, hvilke der som udgangspunkt forsøges at holde omkostningsfri for medlemmerne, takket være de mange sponsorer, der, sammen med medlemmerne, er fundamentet for den frivillige klub. Derfor opfordrer NJSK også medlemmerne til at bakke op om de sponsorer, der støtter klubben.

I 2017 afholdes NJSK Fladfiskekonkurrence fra Rønnerhavnen i Frederikshavn lørdag den 23. september samt der arbejdes på endnu en NJSK Havkonkurrence 2018 fra Hirtshals Havn.

Selvom du ikke er fra det nordjyske, så er du stadigvæk mere end velkommen til at melde dig ind NJSK, og deltage i de arrangementer klubben laver.

Mangler du lidt positioner til din næste fisketur? Kig en tur forbi her på hjemmesiden under “Positioner”, hvor du finder 4339 positioner, som du kan hente ned kvit og frit!

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen, tlf. 2970 2587

E-mail: njsk@njsk.dk
NJSK hjemmeside: http://www.njsk.dk
NJSK Facebook-gruppe: Link
NJSK køb, salg og auktion: Link

NJSK klubaften - Agri College Nordjylland

NJSK klubaften – Agri College Nordjylland

NJSK klubaften - Agri College Nordjylland

NJSK klubaften – Agri College Nordjylland

NJSK klubaften – Garmin foredrag